Дедлайни конкурсів Екологічної Ініціативи Фонду (EPAIU) переносяться

У зв’язку з повномасштабним вторгненням росії на територію України, ми вимушені призупинити проведення усіх конкурсів, оголошених Екологічною ініціативою Фонду (EPAIU), термін подання пропозицій на які випадав на дати після 24 лютого 2022 року.

Це стосується:

Терміни подання проєктних пропозицій на ці два конкурси мусимо перенести на невизначений термін. Усі проєктні пропозиції та заявки, що були подані на ці конкурси, залишаються у статусі зареєстрованих, але поки що не розглядатимуться конкурсними комісіями.

У зв’язку зі зміною контексту, оголошення конкурсу та проєктні пропозиції потребуватимуть актуалізації і переоголошення. Усі оновлені заявки братимуть участь у конкурсі та будуть розглянуті конкурсними комісіями тоді, коли це стане можливо.

Але попри воєнну агресію росії, Екологічна Ініціатива продовжує працювати в Україні. Усі проєкти, які уже були підтримані нею раніше, зокрема в рамках першої хвилі конкурсу малих грантів практичних рішень для довкілля Донбасу та великі інституційні гранти, залишаються чинними.

Команда Фонду сподівається на те, що зможе відновити свою роботу з розвитку екологічної політики та адвокації в Україні у повному обсязі, підтримуючи важливі ініціативи громадянського суспільства, спрямовані на подолання довкіллєвих проблем в Україні. А поки що, бережімо одне одного та віримо у Збройні Сили України і перемогу світла над темрявою.

Слава Україні!

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: