У Миколаївському Центрі європейської інформації студенти поспілкуються із представниками Польщі

18 листопада 2010 року о 15:00 в Центрі європейської інформації Миколаївської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. О. Гмирьова відбудеться скайп-зустріч із представниками проекту Тераз Вроцлав (Польща).

Захід пройде в рамках проекту «Продовження та інтенсифікація діяльності Центру європейської іформації на базі ОУНБ у м. Миколаєві», що працює за підтримки Європейської програми Міжнародного фонду “Відродження” та згідно із Державною цільовою програмою інформування громадськості з питань європейської інтеграції України.

Мета заходу: надати інформацію українським студентам, освітянам м. Миколаєва про можливості навчання за кордоном у рамках проекту Тераз Вроцлав, а також надати можливість здійснити інтегрування України до спільноти країн Євросоюзу через освітні обміни.

До участі у заході запрошуються студенти ВНЗ м . Миколаєва – ЧДУ ім. П. Могили, МНДУ ім. В.О. Сухомлинського, інституту розвитку людини „Україна „.

Під час зустрічі учасники зможуть поставити питання представникам проекту Тераз Вроцлав, обмінятись думками між собою про можливості навчання за кордоном, познайомитись із Центром європейської інформації, дізнатись про його послуги та плани організаторів Центру.

Час початку заходу: 15:00

Місце: Центр європейської інформації (м. Миколаїв, Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім О. Гмирьова, вул. Московька, 9)

Додаткову інформацію про захід можна отримати у Моісеєвої Наталії: (0512) 37-34-92, eurocentre_mk@ukr.net та Голубєвої Тетяни: (0512) 36-08-08, holtatal@yandex.ru.

***

Центр європейської інформації створено Миколаївською обласною організацією Національної спілки журналістів України у співпраці з і на базі ОУНБ ім. О. Гирьова та входить до мережі Центрів європейської інформації, що підтримуються Європейської програмою Міжнародного фонду «Відродження».

Мета Центру європейської інформації у Миколаєві – забезпечити доступ мешканців міста до літератури та інших матеріалів з питань європейської інтеграції з періодичних джерел, інформації в мережі Інтернет. З інформацією Центру європейської інформації у Миколаєві можна ознайомитись на веб-сайті Центру http://www.reglibrary.mk.ua/ins/pages/evro/index.html та веб-сайті газети „Южная правда” http://www.up.mk.ua.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: