Вийшов друком енциклопедичний довідник “Журналістика та медіа”

Академія української преси підготувала енциклопедичний довідник “Журналістика та медіа”

Академія української преси підготувала енциклопедичний довідник “Журналістика та медіа”. Книжку видано за сприяння Міжнародного фонду “Відродження”, Гете-Інституту-Київ і Центрального офісу Гете-Інституту (Мюнхен).

У книжці зібрано енциклопедичні статті, що стосуються найрізноманітніших аспектів масовокомунікаційних відносин, розроблено питання теорії та практики діяльності мас-медіа. Понад 100 статей довідника інформують про центральні поняття медіасуспільства. У них наведено визначення понять, розглянуто стан досліджень, подано списки рекомендованої літератури, а також запропоновано коментарі до поточних подій у медіасфері.

Укладачі й автори довідника – провідні фахівці в галузі теорії комунікації, медіазнавства й журналістики.

Щодо придбання книги слід звертатися телефонами 067 504 98 02 або 050 331 95 45 чи електронною поштою на адреси info@aup.com.ua, voloshenukoksana00@gmail.com або kovalenkolv2008@ukr.net.

Академія української преси
info@aup.com.ua

***

Місія Міжнародного фонду “Відродження” – фінансово й організаційно сприяти становленню відкритого, демократичного суспільства в Україні шляхом підтримки значущих для його розвитку громадських ініціатив.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: