Тендер на організацію візиту партнерів програми “Верховенство права” до Києва та Хмельницького

Програма “Верховенство права” Міжнародного фонду “Відродження” оголошує тендер на надання послуг організації та проведення 4-денного навчального візиту для партнерів програми до міст Київ і Хмельницький 9-12 квітня 2012 року

Програма “Верховенство права” Міжнародного фонду “Відродження” оголошує тендер на надання послуг організації та проведення 4-денного навчального візиту для партнерів програми до міст Київ і Хмельницький 9-12 квітня 2012 року.

Програма заходу включатиме: зустріч учасників у Києві, трансфер до місця поселення / сніданку, пересування містом упродовж дня, харчування, ночівлю в готелі. Наступного дня заплановано виїзд групи до Хмельницького (автобусом), проведення заходів у Хмельницькому впродовж 10-12 квітня. Трансфер із Хмельницького до Києва 12 квітня в першій половині дня.

Пропозиції слід подати до 12:00 19 березня 2012 року.

“Верховенство права”
Ольга Жмурко, zhmurko@irf.kiev.ua
Ольга Гальченко, halchenko@irf.kiev.ua
(044) 482 03 63

***

Мета програми “Верховенство права” – підтримати ініціативи громадянського суспільства, спрямовані на захист прав людини й основоположних свобод, сприяти підвищенню правової свідомості та громадської активності на центральному та місцевому рівнях.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: