Промоматеріали Кременчука підготовано на основі біографій видатних людей

У Кременчуці (Полтавська область) відбулася презентація нового туристичного буклету та дидактичної настільної гри, створених на основі біографій видатних особистостей, пов’язаних із містом

6 червня у Кременчуці (Полтавська область) відбулася презентація нового туристичного буклету та дидактичної настільної гри, створених на основі біографій видатних особистостей, пов’язаних із містом. Матеріали підготував Кременчуцький інформаційно-просвітницький центр “Європейський клуб” за підтримки Європейської програми Міжнародного фонду “Відродження”.

Туристичний буклет виготовлено спільно з науковцями Кременчуцького краєзнавчого музею та Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського. Дидактично-розважальну настільну гру “Кроками світових геніїв” видано у співпраці з Клубом любителів настільних ігор “Рандом”. Гру та буклет передано музею, бібліотекам і школам міста.

Ініціатори проекту сподіваються, що гра та буклет сприятимуть формуванню позитивного іміджу Кременчука не лише як промислового гіганта, а і як міста самобутніх культурних традицій, де є на що подивитися та можна про щось цікаве дізнатися.

Кременчуцький інформаційно-просвітницький центр “Європейський клуб”
(0536) 74 15 65
euroclub.kremen@gmail.com

***

Мета Європейської програми  – сприяти європейській інтеграції України через поєднання зовнішнього тиску Європейського Союзу з внутрішнім тиском українського громадянського суспільства для утвердження цінностей відкритого суспільства в Україні.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: