Міжнародна конференція «Якість безоплатної правової допомоги»

12 та 13 грудня із 9:00 до 17:30, у конференц-залі Президент Готелю (м. Київ, вул. Госпітальна, 12) відбудеться Міжнародна конференція «Якість безоплатної правової допомоги»

12 та 13 грудня із 9:00 до 17:30, у конференц-залі Президент Готелю (м. Київ, вул. Госпітальна, 12) відбудеться Міжнародна конференція «Якість безоплатної правової допомоги»

Захід організовано Координаційним центром з надання безоплатної правової допомоги за підтримки Міжнародного фонду «Відродження», Української фундації правової допомоги, Американської асоціації юристів «Ініціатива з верховенства права», проекту Ради Європи «Підтримка реформи кримінальної юстиції в Україні», проекту Уряду Канади «Доступна та якісної правової допомоги в Україні», Представництва ЄС в Україні.

Метою проведення конференції є розгляд та оцінка досягнень і викликів у сфері забезпечення якості надання безоплатної правової допомоги у системі правосуддя на національному та міжнародному рівнях.

До участі зголосилися:

Андрій Вишневський, директор Координаційного центру з надання правової допомоги,

Євген Бистрицький,  виконавчий директор Міжнародного Фонду «Відродження»,

Валерія Лутковська, уповноваженого Верховної Ради з прав людини,

Джеффрі Р. Пайєтт, посол Сполучених Штатів Америки в Україні,

Роман Ващук, посол Канади в Україні,

А також представники адвокатської спільноти, міжнародні експерти та експерти у галузі прав людини, правозахисники, юристи, судді та представники слідчого управління.

Під час конференції ряд сесій відведено питанням взаємодії між основними учасниками та зацікавленими сторонами системи безоплатної правової допомоги в Україні. Експерти з усього світу в галузі правової допомоги та захисту прав людини, впливу реформи прокуратури на розвиток системи, а також перспективи співпраці із Національним превентивним механізмом на прикладах проілюструють безперервне підвищення кваліфікації суб’єктів надання безоплатної правової допомоги (досвід України та світу).

12 грудня у ході Конференції відбудеться підписання Меморандуму про співпрацю між Уповноваженим Верховної Ради з прав людини та Координаційним центром з надання правової допомоги.

Програма

Акредитація журналістів триває до 16:00, 11 грудня 2014 року

Прес-брифінг: 12 грудня об 11:00

Контакти для акредитації: Надія Кизицька,nadiia.kyzytska@legalaid.gov.ua,  044 486 71 06, 099 130 12 73

Деталі про Конференцію Ви зможете знайти на веб-сайті Координаційного центру з надання правової допомоги http://legalaid.gov.ua/ua/

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: