Видано довідник “Регуляторна політика та дозвільна система в бізнесі”

Інститут аналізу державної та регіональної політики та Головне управління економіки Волинської облдержадміністрації підготували довідник “Регуляторна політика та дозвільна система в бізнесі”

Інститут аналізу державної та регіональної політики та Головне управління економіки Волинської облдержадміністрації підготували довідник “Регуляторна політика та дозвільна система в бізнесі”. Видання підтримала програма “Громадянське суспільство та належне врядування” Міжнародного фонду “Відродження”.

У виданні роз’яснено основні положення державної регуляторної політики та принципи дозвільної системи, їхній вплив на бізнес. Довідник також надає інформацію громадськості та підприємцям щодо їхньої можливості впливати на рішення органів влади.

Інститут аналізу державної та регіональної політики
067 67 331 68
iadrp@ukr.net

***

Мета програми “Громадянське суспільство та належне врядування”  – запровадження сталого діалогу громадянського суспільства з владою в тих сферах реформ, які можуть сприяти розвитку громадянського суспільства, через участь основних зацікавлених сторін у прийнятті та моніторингу виконання рішень органів влади на всіх рівнях.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: