Держслужба підприємництва роз’яснила суперечливі питання регуляторної політики

ДОГО “Дніпропетровський координаційно-експертний центр з питань регуляторної політики” отримала на свої запити роз’яснення від Державної служби з питань регуляторної політики та підприємництва

ДОГО “Дніпропетровський координаційно-експертний центр з питань регуляторної політики” отримала на свої запити роз’яснення від Державної служби з питань регуляторної політики та підприємництва. Запити було надіслано в межах проекту “Громадський моніторинг проведення реформи дерегулювання господарської діяльності” за підтримки програми “Громадянське суспільство та належне врядування” Міжнародного фонду “Відродження”.

У роз’ясненні частково надано відповіді на найбільш складні й неврегульовані аспекти державної регуляторної політики. Експерти мають надію, що отримані роз’яснення дозволять підвищити ефективність і результативність регуляторної діяльності місцевих органів виконавчої влади й органів місцевого самоврядування.

Контакти:
ДОГО “Дніпропетровський координаційно-експертний центр з питань регуляторної політики”
066 77 66 456
dcecrp@i.ua

***

Мета програми “Громадянське суспільство та належне врядування” – запровадження сталого діалогу громадянського суспільства з владою в тих сферах реформ, які можуть сприяти розвитку громадянського суспільства, через участь основних зацікавлених сторін у прийнятті та моніторингу виконання рішень органів влади на всіх рівнях.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: