Програма “Громадянське суспільство та належне врядування” пропонує обговорити проекти конкурсів

Програма “Громадянське суспільство та належне врядування” Міжнародного фонду “Відродження” виносить на громадське обговорення проекти чотирьох конкурсів

Програма “Громадянське суспільство та належне врядування” Міжнародного фонду “Відродження” виносить на громадське обговорення проекти чотирьох конкурсів. Зауваження та пропозиції слід подати до 13:00 30 січня.

Мета майбутнього конкурсу “Запобігання конфлікту інтересів у публічному секторі” – об’єднання зусиль інститутів громадянського суспільства України, що працюють як на національному, так і на місцевому рівнях, задля забезпечення громадського контролю за доброчесністю в діяльності осіб, уповноважених на виконання функцій держави, органів місцевого самоврядування, а також прирівняних до них осіб.

Мета майбутнього конкурсу “Моніторинг створення та діяльності центрів надання адміністративних послуг” – сприяти залученню представників громадськості до моніторингу створення та діяльності центрів надання адміністративних послуг для забезпечення надання якісних послуг усім категоріям споживачів цих послуг.

Мета майбутнього конкурсу “Обмін найкращими практиками самоорганізації та громадської діяльності між неурядовими організаціями України” – сприяння поширенню найкращих практик самоорганізації та успішного досвіду громадської діяльності між неурядовими організаціями України задля підвищення ефективності діяльності інститутів громадянського суспільства та впливу громадськості на вирішення актуальних проблем місцевого та регіонального розвитку.

Мета майбутнього конкурсу “Підвищення ефективності діяльності інститутів та активістів третього сектору” – сприяння зростанню професійного рівня представників третього сектору задля підвищення ефективності діяльності інститутів громадянського суспільства та впливу громадськості на вирішення актуальних проблем місцевого та регіонального розвитку.

Контакти:
“Громадянське суспільство та належне врядування”
Олексій Орловський
(044) 461 95 00
orlovsky@irf.ua

***

Мета програми “Громадянське суспільство та належне врядування” – запровадження сталого діалогу громадянського суспільства з владою в тих сферах реформ, які можуть сприяти розвитку громадянського суспільства, через участь основних зацікавлених сторін у прийнятті та моніторингу виконання рішень органів влади на всіх рівнях.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: