АНОНС: 29 вересня експерти обговорять реформу професійної освіти держслужбовців

Стартом для обговорення стане презентація дослідження аналітичного центру СEDOS «Окремі аспекти якості освітнього процесу у Національній академії державного управління при Президентові України».

29 вересня в Києві відбудеться експертна дискусія на тему: «Стан та перспективи професійної освіти для державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування». Чи спроможна чинна система перепідготовки держслужбоців забезпечити їхнє професійне зростання? Чи відповідає зміст та методики навчання сучасним підходам? Як забезпечити кар’єрне зростання тим, хто навчався за спеціальністю «Публічне адмініструванння? І з чого почати реформу професійної освіти для держслужбовців? На всі ці питання будемо шукати відповіді.

Час:  29 вересня, 15:00 – 17:00.

Місце:  м. Київ, вул. Грушевського, 26/1, готель «Київ», зала Кришталева.

Стартом для обговорення стане презентація дослідження «Окремі аспекти якості освітнього процесу у Національній академії державного управління при Президентові України». Дослідження провів Аналітичний центр СEDOS.

Серед ключових спікерів дискусії:

  • Тарас Качка, заступник виконавчого директора Міжнародного фонду «Відродження»;
  • Олексій Орловський, директор програмної ініціативи «Демократична практика» Міжнародного фонду «Відродження»;
  • Єгор Стадний, аналітик Аналітичного центру СEDOS;
  • Марина Білинська, віце-президент Національної академії державного управління при Президентові України.

До обговорення запрошені ключові експерти з реформи державного управління, представники центральних органів виконавчої влади та вищих навчальних закладів, які мають спеціалізовані курси для державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування.

Акредитація представників ЗМІ обов’язкова: bondarenko.maryna.irf@gmail.com

Додаткова інформація щодо заходу у Софії Голоти, менеджера Програмної ініціативи «Демократична практика» Міжнародного фонду «Відродження», golota@irf.kiev.ua, +380 (50) 412 2253.

Захід реалізується в рамках «Ініціативи з розвитку аналітичних центрів України», яку впроваджує Міжнародний фонд «Відродження» спільно з Ініціативою відкритого суспільства для Європи (OSIFE) за фінансової підтримки Посольства Швеції в Україні.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: