Громадське обговорення Стратегії реформування системи охорони здоров’я

27 листопада Стратегічна дорадча група з питань реформування системи охорони здоров’я (СДГ), оприлюднила проект Стратегії реформування системи охорони здоров’я України на період 2015-2025 рр.

27 листопада Стратегічна дорадча група з питань реформування системи охорони здоров’я (СДГ), оприлюднила проект Стратегії реформування системи охорони здоров’я України на період 2015-2025 рр. 

Наразі документ готовий до громадського обговорення, яке розпочнеться 5 грудня 2014 року, та триватиме до лютого 2015 р. У громадському обговоренні може взяти участь кожен зацікавлений громадянин. Громадське обговорення буде відбуватися як в електронному режимі, так і у форматі публічної дискусії.

Для того, щоб взяти участь у громадському обговоренні проекту Стратегії у форматі публічної дискусії, Вам необхідно:

1. Зайти за посиланням  та ознайомитись із датами та графіком проведення обговорень.

  • 12 грудня, Київ галузеве обговорення (пацієнти)
  • 15 грудня, Київ галузеве обговорення (фармсектор)
  • 19 грудня, Київ галузеве обговорення (представники приватної медицини)
  • 22 січня, Дніпропетровськ
  • 27 січня, Вінниця
  • 30 січня, Львів
  • 5 лютого, Одеса
  • 10 лютого, Харків

2. Заповнити анкету, розміщену там же.

3. Визначитись, у якості учасника, чи у якості спікера Ви бажаєте взяти участь у обговоренні.

4. В якості Спікера Вам необхідно буде зробити короткий виступ (презентацію) встановленого формату з Вашими пропозиціями до Стратегії.

5. Презентацію потрібно надіслати на адресу: saghealth@gmail.com, не пізніше, ніж за 2 дні до дати обговорення. Наприклад, якщо обговорення призначено на 15 грудня, то останній термін прийому презентацій – 12 грудня, 18:00.

Варто зазначити, якщо Ви бажаєте висловити свої зауваження, ідеї та пропозиції, які  можуть суттєво вплинути на запропонований проект Стратегії, зареєструйтесь у якості спікера громадського обговорення. Таким чином Ви зможете донести свої ідеї до розробників Стратегії.

Для того, щоб взяти участь у громадському обговоренні проекту Стратегії у електронному форматі, будь-ласка, використовуйте Таблицю коментарів

Важливо! Пропозиції, які надійдуть в іншому від запропонованого форматі, не будуть розглянуті. 

Врахування пропозицій, що надійдуть під час громадського обговорення у форматі публічної дискусії, чи  у форматі електронного обговорення, залишається на розсуд членів СДГ.

Стратегічна дорадча група готова почути думки громадськості, експертного середовища, пацієнтів, бізнесу, лікарів та інших зацікавлених осіб з тим, щоб врахувати найбільш слушні з них у документі.

Запрошуємо всіх охочих реєструватися  для участі у громадському обговоренні! 

Стратегічні дорадчі групи (СДГ) – це спільна ініціатива керівництва України та засновника Міжнародного фонду «Відродження» Джорджа Сороса, спрямована на залучення високопрофесійних українських і міжнародних експертів для консультативного сприяння уряду в якісній розробці стратегічних підходів до реформ, оптимальному використанні міжнародної допомоги, консолідації політики донорів задля допомоги реформам в Україні, а також у розв’язанні поточних питань.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: