Зимова школа «Громадське здоров’я в Україні»

На створення Зимової школи 2016 організаторів надихнула Літня школа «Трансформація систем охорони здоров’я: Східна Європа» та Літня школа в Лугано, в Швейцарії, присвячена політиці, економіці та менеджменту в охороні здоров’я.

На створення Зимової школи 2016 організаторів надихнула Літня школа «Трансформація систем охорони здоров’я: Східна Європа» та Літня школа в Лугано, в Швейцарії, присвячена політиці, економіці та менеджменту в охороні здоров’я. Перша літня школа з «Управління в реформованій системі охорони здоров’я в Україні» була проведена у 2014 році та Друга в 2015 році – за оцінками учасників, спікерів і партнерів, Літні школи стали визначною подією в Україні та поза її межами.

Ми – Школа охорони здоров’я та Дитячий фонд ООН ЮНІСЕФ – організовуємо Зимову Школу 2016 з громадського здоров’я в Україні з огляду на брак сучасної європейської освіти в громадському здоров’ї для українських професіоналів, а також через потребу діалогу між залученими до громадського здоров’я сторонами. Зимова школа має на меті прискорити впровадження системи громадського здоров’я в Україні в тому числі через освіту для професіоналів.

Організатори школи

  • Школа охорони здоров’я, Національний університет «Києво-Могилянська академія»
  • Дитячий фонд ООН ЮНІСЕФ в Україні

Партнери Літньої школи

  • Швейцарський Інститут охорони здоров’я та тропічної медицини
  • Маастрихтський університет, Нідерланди
  • Міністерство охорони здоров’я України

Фінансова підтримка

  • Дитячий фонд ООН ЮНІСЕФ в Україні
  • Міжнародний фонд «Відродження»
  • Швейцарське Бюро Співробітництва в Україні
  • USAID – Пакт Інк.

Подати заявку на участь

Апліканти можуть подати свої документи у період з 1 по 30 жовтня 2015р. Аплікаційна заявка складається із заповненої електронної форми – анкети, яка включає такі частини:

  • Освіта та професійний досвід апліканта
  • Стислий виклад Ваших досягнень та майбутніх планів до реалізації в громадському здоров’ї
  • Стислий виклад Вашої мотивації до участі в Зимовій школі 2016.

Консультативна рада та Організаційний комітет Школи оцінюватимуть лише ті заявки, які були подані своєчасно та в повному обсязі. Апліканти будуть поінформовані стосовно їхньої участі в Зимовій школі 2016 до 1 грудня. За результатами оцінювання буде обрано до 40 визначних і мотивованих учасників.

Хто може навчатися

Подавати заявку на участь в Зимовій школі можуть спеціалісти громадського здоров’я, лікарі, управлінці закладів охорони здоров’я, фахівці інформаційно-аналітичних відділів, представники міжнародних організацій та НДО, а також ті, хто приймає рішення як в охороні здоров’я, так і в дотичних до громадського здоров’я галузях у регіонах та на національному рівні: освіті, дорожніх службах, екології тощо.

Хто викладає

Викладачі Зимової школи – провідні українські та міжнародні експерти та практики. Підхід Зимової школи полягає в сприянні обміну різноманітними думками та підходами. Тому ми запрошуємо викладачів з України та з-за кордону; зсередини системи охорони здоров’я та з-поза неї; з наукової спільноти та з середовища практиків; з державного та приватного секторів.

Формат Школи

Зимова школа – це короткотривала інтенсивна навчальна програма, яка триває близько тижня (6 днів). Школа проводиться в середовищі, що допомагає учасникам повністю зосередитися на навчанні. Місцем проведення нашої зимової школи ми обрали Південну Україну.

Формат передбачає інтенсивні заняття у вигляді невеликих модулів, пленарні зустрічі-лекції, роботу в групах, виконання практичного проекту та неформальні дискусії на професійні теми.

Буклет

Контакти: Анна Ющенко, Школа охорони здоров’я, 380 44 425 77 69

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: