Івано-Франківськ відсвяткував День Європи

19 травня в місті Івано-Франківськ вже втретє святкували День Європи. В рамках заходу відбулися виступи дитячих хореографічних та вокальних колективів, виступи молодих артистів-виконавців пісень іноземними мовами, ігротеки та конкурси Організаторами свята виступили управління зовнішніх зв’язків і туризму виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради, головне управління з питань євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій обласної державної адміністрації та Громадська Рада з питань європейської і євроатлантичної інтеграції при облдержадміністрації, що діє за підтримки Міжнародного фонду "Відродження".

19 травня в місті Івано-Франківськ вже втретє святкували День Європи. В рамках заходу відбулися виступи дитячих хореографічних та вокальних колективів, виступи молодих артистів-виконавців пісень іноземними мовами, ігротеки та конкурси. Вже традиційно проводився конкурс малюнку на асфальті на тему “Україна – частина Європи”. Переможці конкурсу отримали призи, а учасники свята – позитивний заряд енергії та хороший настрій. А на завершення святкування у небо піднялися 50 повітряних кульок з логотипом Європейського Союзу.

     Метою проведення цієї щорічної акції є поширення інформації про Європейський Союз, українсько-європейські відносини, зв’язки міста Івано-Франківська з містами країн Європи. Організаторами свята виступили управління зовнішніх зв’язків і туризму виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради, головне управління з питань євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій обласної державної адміністрації та Громадська Рада з питань європейської і євроатлантичної інтеграції при облдержадміністрації, що діє за підтримки Міжнародного фонду “Відродження”.

Ольга Луцишина, асистент програми “Європейська програма”
тел: +380 (44) 461 9500 | факс: +380 (44) 486 0166
eлектронна пошта: olga.lutsishina@irf.kiev.ua
офіс: м.Київ, Бехтерівський пров. 13а, к. 5

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: