В Інтернеті з’явилася перша в Україні соціальна мережа для ОСББ

В Інтернеті з’явилася перша в Україні спеціалізована соціальна мережа для співвласників багатоквартирних будинків та їх об’єднань – “ПроОСББ.інфо”

В Інтернеті з’явилася перша в Україні спеціалізована соціальна мережа для співвласників багатоквартирних будинків та їхніх об’єднань – “ПроОСББ.інфо”. Створення порталу ініціювала громадська організація “Демократичний Альянс” у межах проекту “Онлайн ресурсний центр “Портал ОСББ” за підтримки Київської міської державної адміністрації та програми “Посилення впливу громадянського суспільства” Міжнародного фонду “Відродження”.

Учасники мережі мають доступ до оперативної інформації в галузі ЖКГ, мають змогу отримати консультації від найкращих експертів, пройти дистанційне навчання, обмінятися найкращими практиками й історіями успіху, реалізувати спільні ініціативи.

Соціальна мережа покликана стати платформою для комунікації та взаємодії співвласників багатоквартирних будинків заради формування спільних інтересів, їх активного просування та захисту.

Контакти: ПроОСББ.інфо, (044) 251 48 67, proosbb@gmail.com

***

Мета програми “Посилення впливу громадянського суспільства” – сприяти розвитку системи захисту прав громадян як споживачів державних і комунальних послуг, посилювати спроможність громадських організацій щодо вироблення політики та впливу на прийняття політичних рішень із суспільно важливих питань.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: