У Сумах створять Асоціацію ОСББ

Ініціативна група голів об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) міста Суми ухвалила рішення про створення Сумської міської Асоціації ОСББ

Ініціативна група голів об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) міста Суми ухвалила рішення про створення Сумської міської Асоціації ОСББ. Збори було проведено з ініціативи Громадського бюро “Правозахист” у межах проекту “Стати справжнім господарем власного житла – реально!” за підтримки програми “Посилення впливу громадянського суспільства” Міжнародного фонду “Відродження”.

До Асоціації можуть долучитися всі ОСББ. Детальну інформацію можна отримати за телефоном (0542) 610 900.

Наступну зустріч зі створення Асоціації ОСББ заплановано на 5 квітня, на 17:00.

19 березня Сумський міський голова Геннадій Мінаєв заявив, що бачить два шляхи реформування житлово-комунального господарства в Сумах – організація ОСББ у житлових будинках і створення “Служби замовника”, тобто фактично великого ОСББ для всього міста.

Контакти: Громадське бюро “Правозахист”, (0542) 610 900, pioneer@chereda.net

***

Мета програми “Посилення впливу громадянського суспільства” – сприяти розвитку системи захисту прав громадян як споживачів державних і комунальних послуг, посилювати спроможність громадських організацій щодо вироблення політики та впливу на прийняття політичних рішень із суспільно важливих питань.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: