Луцьких активістів проконсультували щодо створення та діяльності ОСББ

У Луцьку відбулася Школа для ініціативних груп зі створення ОСББ

23 травня в Луцьку відбулася Школа для ініціативних груп зі створення ОСББ. Захід організував Волинський інститут підтримки та розвитку громадських ініціатив у межах проекту “Ресурсний центр для ОСББ у м. Луцьку” за підтримки програми “Посилення впливу громадянського суспільства” Міжнародного фонду “Відродження”.

Участь у заході брали працівники департаменту ЖКГ Луцької міської ради, які відповідали на питання активістів стосовно створення ОСББ. Також представники ефективних ОСББ поділилися досвідом роботи.

Ініціативні групи та члени новостворених ОСББ мали змогу отримати інформацію щодо створення та реєстрації ОСББ, отримати правові консультації щодо нормативної площини діяльності об’єднань.

Наступне навчання для ініціативних груп відбудеться 30 травня.

Контакти: Волинський інститут підтримки та розвитку громадських ініціатив, Петро Лавринюк, 067 90 55 398, (0332) 78 59 66, vipgi@ukr.net

***

Мета програми “Посилення впливу громадянського суспільства”  – сприяти участі об’єднань громадян у здійсненні моніторингу діяльності органів публічної влади, захисту та лобіюванню спільних інтересів різних соціальних груп, а також забезпечувати їх залучення до процесу вдосконалення та впровадження нормативно-правових актів на загальнодержавному та місцевому рівнях.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: