Представники мелітопольських ОСББ ознайомилися з професійною етикою

У місті Мелітополь (Запорізька область) відбувся тренінг “Обов’язки голови правління ОСББ та професійна етика керівника”, що є складовою навчального курсу “Діловодство в ОСББ”

30 березня в місті Мелітополь (Запорізька область) відбувся тренінг “Обов’язки голови правління ОСББ та професійна етика керівника”, що є складовою навчального курсу “Діловодство в ОСББ”. Захід організувала Асоціація “Власники житлових будинків Мелітополя” за підтримки програми “Громадянське суспільство та належне врядування” Міжнародного фонду “Відродження”.

У тренінгу взяли участь 20 осіб: члени Асоціації та представники ОСББ.

Після лекції “Основні фахові функції керівника ОСББ. Кадрове діловодство” всіх учасників було поділено на 4 групи по 5 осіб. Вони отримали завдання:
– скласти штатний розклад ОСББ;
– скласти накази про прийняття та звільнення співробітника, також зробити відповідну відмітку у трудовій книжці;
– відправити телефонограму;
– оформити претензійний службовий лист;
– скласти вітання на адресу іншої організації.

Далі учасникам тренінгу запропонували скласти посадові інструкції штатних робітників ОСББ та поставити співрозмовникам по 5 питань до тем:
– “Основні фахові функції керівника ОСББ”;
– “Службові й особисті риси керівника”;
– “Вимоги щодо зовнішнього вигляду та поведінки керівника ОСББ. Правила спілкування”.

У фіналі тренінгу кожна група склала коротке оповідання “Цікаві професійні історії з життя”. Ці оповідання буде презентовано на тематичній вечірці, яка відбудеться у грудні.

Асоціація “Власники житлових будинків Мелітополя”
Ірина Сінделі
(0619) 43 26 59
MelitopolOsbb@mail.ru

***

Мета програми “Громадянське суспільство та належне врядування”  – запровадження сталого діалогу громадянського суспільства з владою в тих сферах реформ, які можуть сприяти розвитку громадянського суспільства, через участь основних зацікавлених сторін у прийнятті та моніторингу виконання рішень органів влади на всіх рівнях.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: