Передача прибудинкової території ОСББ та ЖБК: брошура

Об’єднання житлово-будівельних кооперативів, співвласників багатоквартирних будинків “Вікторія” (Запоріжжя) підготувало брошуру “Передача прибудинкової території ОСББ та ЖБК”

Об’єднання житлово-будівельних кооперативів, співвласників багатоквартирних будинків “Вікторія” (Запоріжжя) підготувало брошуру “Передача прибудинкової території ОСББ та ЖБК”. Видання опубліковано за підтримки програми “Громадянське суспільство та належне врядування” Міжнародного фонду “Відродження”.

Одним із базових інструментів для забезпечення діяльності ОСББ є можливість використовувати земельну ділянку будинку. На практиці приватизація квартири – навіть при створенні об’єднання – не означає набуття власності на земельну ділянку ні під будинком, ні навколо нього.  Чинне земельне законодавство не встановлює процедури передачі земельної ділянки ні у власність ОСББ, ні у спільну власність власників квартир.

Контакти:
Об’єднання житлово-будівельних кооперативів, співвласників багатоквартирних будинків “Вікторія”
(061) 270 61 18
victoriabest@ukr.net

***

Мета програми “Громадянське суспільство та належне врядування” – сприяти участі об’єднань громадян у здійсненні моніторингу діяльності органів публічної влади, захисті й лобіюванні спільних інтересів різних соціальних груп, а також забезпечувати їх залучення до процесу вдосконалення та впровадження нормативно-правових актів на загальнодержавному й місцевому рівнях.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: