Що варто знати про соціологію? Опитування для громадських активістів

Готуємо видання “Що варто знати про соціологію? Успішні стратегії, типові помилки, часті запитання”

Програма “Громадянське суспільство та належне врядування” Міжнародного фонду “Відродження” готує видання “Що варто знати про соціологію? Успішні стратегії, типові помилки, часті запитання. Посібник-довідник для громадських активістів”. Щоб посібник був якомога кориснішим, усім зацікавленим пропонується до 27 вересня відповісти на кілька питань.

Представникам НУО, які візьмуть участь в опитуванні й зазначать назви своїх організацій, буде висловлено подяку у виданні. У разі включення до посібника успішного досвіду певної організації в матеріалі буде посилання на неї та відповідний проект.

Крім того, нагадуємо, що цього року громадські організації мають змогу отримувати безкоштовні консультації соціологів: від представлення дослідницького компоненту у проектній пропозиції до питань, які виникають уже під час дослідження.

Пам’ятка

Контакти:
“Громадянське суспільство та належне врядування”
Олексій Орловський
(044) 461 95 00
orlovsky@irf.ua

***

Мета програми “Громадянське суспільство та належне врядування” – сприяти участі об’єднань громадян у здійсненні моніторингу діяльності органів публічної влади, захисті й лобіюванні спільних інтересів різних соціальних груп, а також забезпечувати їх залучення до процесу вдосконалення та впровадження нормативно-правових актів на загальнодержавному й місцевому рівнях.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: