Публічне обговорення законопроекту «Про лобіювання»

Інститут професійного лобіювання та адвокасі за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» спільно із Львівською торгово-промисловою палатою в рамках діяльності Робочої групи з підготовки законопроекту «Про лобіювання» при Комітеті ВРУ з питань запобігання і протидії корупції запрошують Вас взяти участь у публічному обговоренні законопроекту.

Інститут професійного лобіювання та адвокасі за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» спільно із Львівською торгово-промисловою палатою в рамках діяльності Робочої групи з підготовки законопроекту «Про лобіювання» при Комітеті ВРУ з питань запобігання і протидії корупції  запрошують Вас взяти участь у публічному обговоренні законопроекту.

Обговорення проекту Закону Україні «Про лобіювання» відбудеться о 14:00 22 липня п.р. у конференц-залі Львівської торгово-промислової палати за адресою: м.Львів, Стрийський парк, 14.

Керівник Робочої групи – народний депутат України Мустафа Найєм та член Робочої групи – голова правління Інституту професійного лобіювання та адвокасі Денис Базілевич представлять Вашій увазі попередню редакцію законопроекту, який було підготовлено Робочою групою у тісній взаємодії із представниками громадських та бізнес об’єднань.

Місто Львів є першим містом для регіональних публічних обговорень такої законодавчої ініціативи, окрім якого передбачається проведення обговорень ще в трьох регіонах України.

Зареєструватися на захід можна за посиланням. Кількість місць обмежена.

Ознайомитись з проектом Закону України «Про лобіювання» можна тут.

Ознайомитись з порядком денним заходу можна тут.

Інфографіка

Контакти: Олександром Гвяздовським, Інститут професійного лобіювання та адвокаті? gvyasdovskiy@gmail.com, 0637275111

https://www.facebook.com/events/303254510023483/#

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: