Як зробити перетин українських кордонів простішим?

25 липня з 10:00 до 11:30 у Києві (ІА “Укрінформ”, вул. Богдана Хмельницького, 8/16) відбудеться круглий стіл “Як зробити перетин українських кордонів простішим?”

25 липня з 10:00 до 11:30 у Києві (ІА “Укрінформ”, вул. Богдана Хмельницького, 8/16) відбудеться круглий стіл “Як зробити перетин українських кордонів простішим?” Захід проводить Громадська ініціатива “Європа без Бар’єрів” (Україна), ГО “Львівське юридичне товариство” (Україна) й Фонд Стефана Баторія (Польща) за підтримки Європейської програми Міжнародного фонду “Відродження”.

Під час круглого столу відбудеться презентація результатів дослідження “Польсько-український кордон під час Євро-2012: функціонування “єдиної зупинки” як рецепт збільшення пропускної спроможності пунктів перетину кордону”. “Єдина зупинка” передбачала перевірку документів та особистого багажу туристів прикордонними й митними службами обох держав в одному місці.

Організатори дослідження презентують оцінки нововведення, які дали новій системі туристи та працівники відповідних служб обох країн.

До обговорення запрошено українських і закордонних експертів, представників департаменту митної служби Міністерства доходів і зборів України, Державної прикордонної служби України й інших відомств. Учасники обговорюватимуть практичні пропозиції щодо запровадження “єдиної зупинки” на пунктах пропуску, а також проблеми функціонування сьогоднішніх і створення нових прикордонних пунктів України з сусідніми державами.

Контакти:
Громадська ініціатива “Європа без Бар’єрів”
Ірина Сушко
iryna_sushko@ukr.net

***

Європейська програма Міжнародного фонду “Відродження” сприяє європейській інтеграції України через поєднання зовнішних вимог Європейського Союзу, які випливають із підписаних міжнародних домовленостей, з підтримкою їх відстоювання та просування з боку українського громадянського суспільства, громадських організацій, які працюють заради утвердження європейських цінностей відкритого суспільства в Україні.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: