Що заважає українським товаровиробникам виходити на європейські ринки

22 січня 2015 о 10.30 у конференц-залі КНЕУ, м. Київ,проспект Перемоги, 54/1, аудиторія 265, відбудеться круглий стіл «Бар’єри та ресурси підвищення експортного потенціалу вітчизняних товаровиробників харчової промисловості».

22 січня 2015 о 10.30  у конференц-залі КНЕУ, м. Київ,проспект Перемоги, 54/1, аудиторія 265,  відбудеться круглий стіл «Бар’єри та ресурси  підвищення експортного потенціалу вітчизняних товаровиробників харчової промисловості».

Захід проводиться у рамках проекту «Розвиток експортного потенціалу вітчизняних товаровиробників харчової промисловості», який здійснюється за фінансової підтримки Європейської програмної ініціативи  Міжнародного фонду «Відродження».  Для участі в круглому столі необхідна попередня онлайн-реєстрація.

Метою проведення круглого столу є публічне обговорення бар’єрів та визначення пріоритетів у допомозі малому та середньому бізнесу харчової та переробної промисловості для сприяння виходу на ринки ЄС , на найближчий час і середньострокову перспективу, з боку державної політики щодо підтримки та розвитку підприємництва, пропозицій щодо поліпшення законодавства і т. д.

У заході візьмуть участь експерти проекту Ельвіра Файзулліна, президент ВГО «Всеукраїнська асоціація консультантів з управління»; Елена Юзькова, керуючий партнер «Інновація бізнес-моделі»; Сергій Апальков, керівник «Бізнес-Формат»; Валерія Тарасенко, Pavlenko Legal Group; Валентина Березан, «Центр розвитку якості»; Юлія Грифцова «ІСА СЕРТ Україна»; Ольга Квашук, координатор проектів Європейської програмної ініціативи Міжнародного фонду «Відродження».

Підприємці, які приймали участь у проекті, визначили бар’єри , які стримують  їхні наміри займатися експортною діяльністю, навіть не заважаючи на нові можливості підписаної Угоди про Асоціацію з ЄС.  Експерти проекту надавали експертну підтримку для долання цих перешкод керівникам більш ніж  30 підприємств харчової та переробної промисловості з 3х регіонів України.

Організатори розраховують, що в круглому столі візьмуть участьпровідні бізнес-асоціації харчової та переробної промисловості, галузеві експерти, торгівельно-промислові палати, представники бізнесу, галузевих ЗМІ  та зацікавлені особи.

Контактна особа: Ельвіра Файзулліна, +38 ( 050 ) 312-88-81, elvirauamci@gmail.com

Додаткова інформація про проект та проведені заходи

Відеовідгуки від учасників та інтерв’ю з експертами

Сторінка проекту у соцмережі Фейсбук

 

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: